Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Parttime Uitzendbureau

» De organisatie
» Onze diensten
» Werkwijze
» Partners
» Offerte aanvraag
» Contact

Op zoek naar parttime personeel? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Diensten

Iedere onderneming en iedere aanvraag is anders en dus uniek. Daarom biedt XL altijd dienstverlening op maat, gebaseerd op kennis, inzicht en ervaring. De specifieke wensen die u heeft, vormen voor ons het uitgangspunt voor de samenwerking. Een samenwerking die wij optimaal inhoud willen geven en waarvoor wij graag een stap extra zetten.

Onze dienstverlening bestaat uit:

1)Het uitzenden van ervaren medewerkers tijdelijke/projectmatige (dag tot enkele weken, 1 tot honderd). Van 1 medewerker tot aan de gehele uitbesteding van al het personeel op uw evenement. Lees meer over het inlenen van uitzendkrachten.

2)Het uitzenden van ervaren personeel structurele evenementen (parttime of fulltime), wekelijks, dagelijks etc.

3)Werving en selectie van vast personeel voor evenementen (organisaties). Lees hier meer over werving en selectie door XL Uitzendbureau.

4)Payrolling (uw eigen medewerkers bij ons op de payroll)

5)Adverteren binnen uw doelgroep

Wij verzorgen de gehele werving en selectie en stellen, op no cure no pay basis, de beste kandidaten aan u voor. Wij informeren de medewerkers vervolgens over uw bedrijf, het evenement, huisregels en plannen de kandidaat op het gewenste moment(en) in en nemen de gehele loonadministratie uit handen. Lees verder over onze werkwijze.

Vrijblijvend een offerte?

Klik hier om online een offerte aan te vragen of bel 020-7073939 voor advies op maat.