Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Parttime Uitzendbureau

XL Parttime Uitzendbureau

» De organisatie
» Onze diensten
» Werkwijze
» Partners
» Offerte aanvraag
» Contact

Op zoek naar parttime personeel? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Adverteren binnen de doelgroep MBO, HBO, WO en hoger

Uw bedrijf, product of dienst direct onder de aandacht van deze specifieke doelgroep? Via ons netwerk bereiken wij maandelijks circa 300.000 studenten & starters op MBO, HBO, WO niveau en hoger. De mogelijkheden:

Banners & buttons
De banner is een veel voorkomende en effectieve advertentievorm. Een standaard banner heeft een rechthoekig formaat en wordt horizontaal op het scherm geplaatst. Het is mogelijk op een banner te klikken waarna men op een andere internetpagina terecht komt met meer productinformatie. Een button is een banner in het klein. Door het kleine formaat kan het makkelijk worden verwerkt in het ontwerp van de site. Een button bevat een commerciële boodschap waar op geklikt kan worden.

Sponsoring
Sponsoring is een vorm van advertising waarbij een adverteerder zijn merk (naam) verbindt aan een bepaalde website of channel, katern of onderwerp op een website. De adverteerder wil graag geassocieerd worden met de betreffende website of organisatie. Sponsoring kan ook bestaan uit het leveren van producten of diensten. Dit kan zich uiten door een vermelding zoals “Powered by …”.

Advertorial
Een advertorial is een advertentie die er als een artikel uitziet. Een advertentie waarvoor u betaalt en waarvan u de inhoud bepaalt, maar dat er uitziet alsof het door een onafhankelijk redacteur is geschreven. Voor diverse adverteerders plaatsen we regelmatig advertorials. Kunst daarbij is niet zozeer om sec een opsomming van activiteiten te geven, maar om krachtig te verwoorden waarin een organisatie, product of dienst zich nu werkelijk onderscheidt van een ander. U wilt: meer traffic naar uw site, extra omzet, naamsbekendheid ... een advertorial is een uitstekende manier om dit te realiseren. Een advertorial kan worden "aangekleed" in uw huisstijl, animated beeld materiaal etc.

Vacatureplaatsing
Zelf kandidaten werven? Dat kan makkelijk en voordelig via www.StudentenVacature.NL. StudentenVacature.NL is een grotere vacaturebank voor studenten en starters. Met meer dan 60.000 ingeschreven kandidaten en meer dan 60.000 bezoekers per maand is uw vacature direct onder de aandacht bij de doelgroep. Met uw persoonlijk account op StudentenVacature.NL plaatst u zelf direct vacatures op StudentenVacature.NL. Uw vacature is direct zichtbaar voor alle bezoekers en ingeschreven kandidaten en solliciteren direct bij u.

- Iedere dag nieuwe kandidaten op mbo, hbo en wo niveau
- Kandidaten uit heel Nederland
- Meer dan 60.000 actief ingeschreven kandidaten
- Meer dan 60.000 bezoekers per maand
- Sollicitaties ontvangt u automatisch in uw mailbox
- Klantvriendelijke ondersteuning
- Handige online "tool" om reacties te behandelen
- Lage kosten

Direct Mailing
Via een gepersonaliseerde e-mail bereikt u een door u aangegeven selectie van kandidaten uit onze CV database. Deze selectie gebeurt aan de hand van de door u opgegeven selectiecriteria. Zo kunnen wij bijvoorbeeld selecteren op: opleidingsniveau, studierichting, persoonlijke (werk) voorkeuren en werkervaringen. Uw vacature, product of dienst direct in de email box van uw doelgroep!

Het Netwerk
Ons netwerk bestaat uit de volgende websites:

» StudentenVacature.nl
» StudieInfo.nl
» StudentenAdvertentie.nl
» StudieLinks.nl
» Sollicitatieinfo.nl
» XLStudentenUitzendbureau.nl
» StudentenTop100.nl
» StudieBoekenMarkt.nl
» Kamerz.nl

Lees meer over ons netwerk op: Student Network .NL

Klik hier om online een offerte aan te vragen of bel met onze afdeling sales voor advies op maat: 020-7073939.