Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Parttime Uitzendbureau

» De organisatie
» Onze diensten
» Werkwijze
» Partners
» Offerte aanvraag
» Contact

Op zoek naar parttime personeel? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

De Organisatie

XL Parttime Uitzendbureau is gespecialiseerd in de werving en selectie van studenten en starters op MBO, HBO en WO niveau. Het vinden van de perfecte kandidaat die bij uw bedrijf parttime werkzaamheden kan verrichten is onze eerste prioriteit. Van een cateringaanvraag tot aan parttime administratieve klussen. XL heeft voor elke aanvraag een opmaat gemaakte oplossing. In alle branches kunnen wij hoogopgeleide parttime medewerkers werven en selecteren. Daarnaast staat het aangaan van een duurzame relatie hierbij voorop. Niet eenmalig, maar het selecteren van meerdere kandidaten voor verschillende projecten is een uitdaging voor XL Parttime Uitzendbureau.


XL Parttime Uitzendbureau is onderdeel van XL Studenten Uitzendbureau. Het uitzendbureau voor hoogopgeleide studenten met een bestand van meer dan 70.000 kandidaten in geheel Nederland. Via XL Studenten Uitzendbureau selecteren wij de beste kandidaten voor administratieve werkzaamheden.

Pool met parttimers

Wij beheren een pool van circa 500 ervaren medewerkers. Wij houden de beschikbaarheid en ervaringen van onze medewerkers nauwkeurig bij zodat wij de juiste personen op het juiste moment in de juiste kleding en voorwaarden kunnen inzetten.

Dekking

XL Parttime Uitzendbureau actief in de geheel Nederland en werkt vanuit verschillende vestigingen.

Cultuur

Professioneel, ervaren, georganiseerd en net zo flexibel als onze doelgroep. Bekend en ingespeeld op ad-hocsituaties van welke aard of omvang dan ook. Persoonlijk, creatief en meedenkend. Dynamisch en gedreven. Vastbesloten om voor iedere specifieke uitdaging de juiste oplossing te vinden.

Referenties

Wij hebben reeds uiteenlopende opdrachten uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers. Klik hier voor een greep uit ons klantenbestand.

Werkwijze

In samenwerking met onze opdrachtgevers stellen wij de behoefte vast. Wij bespreken de wensen van de opdrachtgever en het profiel waaraan onze mensen moeten voldoen. Lees hier meer over onze werkwijze.